KickOff event – Februar 2023

InnoDIGI/EU4DigitalSME tim održao je hibridni događaj na kojem je svečano objavljen Prvi poziv za podnošenje prijedloga projekata za pružanje podrške inovativnim tehnološkim projektima. Poziv je namijeljen javno-privatnim i privatno-privatnim partnerstvima između industrije, udruženja, poslovnih mreža i institucija za istraživanje i razvoj kako bi se postigla tehnološka transformacija malih i srednjih preduzeća, s ciljem podrške njihovom


Digitalne konsultacije – Decembar 2022

Sarajevo, 4. decembar, 2022. godine: Dvadeset sedam vlasnika i menadžera malih i srednjih preduzeća iz metaloprerađivačkog, drvoprerađivačkog te sektora uslužnih djelatnosti zajedno s stručnjacima za digitalizaciju, tokom tri dana, razmatrali su moguća rješenja i načine unapređenja svog digitalnog poslovanja. Osmišljeni da pruže vrhunsko iskustvo edukacije i mentorstva u kontekstu upotrebe IT rješenja za efikasnije poslovanje


Cyber Security Summit – Novembar 2022

Udruženje za digitalnu transformaciju u Bosni i Hercegovini, uspješno je organiziralo drugi po redu Cyber Security Summit, koji je podržan kroz projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u BiH” kojeg implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju Savezne Republike Njemačke (BMZ).


Sarajevo Unlimited – Septembar 2022

Na forumu inovacija, tehnologija i poduzetništva “Sarajevo Unlimited”, koji se održao 29.septembra 2022.godine predstavljeni su Digitalni inovacijski habovi kao dio projekta “Inovacije i digitalizacija malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini” koji uključuje i projekat EU4DigitalSME, koji sufinansira Evropska unija.


Svečano potpisivanje Memoranduma – Juni 2022

Svečano potpisivanje Memoranduma o saradnji između Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) kao predstavnika programa EU4DigitalSME, te konzorcija na čijem je čelu Univerzitet Sarajevo School of Science and Technology (SSST), upriličeno je 17.06.2022.


Launch event – April 2022


Kolačići

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Saznajte više