“Poslovno planiranje – digitalna mapa puta” – prijavite se na trening!

Projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini“, koji finansira vlada Savezne Republike Njemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u cilju povećanja kapaciteta Bosne i Hercegovine za podršku razvoja privatnog sektora kroz inovacije i digitalizaciju, za mala i srednja preduzeća, organizira besplatne edukacije na temu digitalne transformacije, koje prisutni mogu direktno primijeniti u svojim kompanijama.

Besplatne edukacije funkcioniraju kao treninzi (uživo), radionice (uživo i online) i webinari (online), pri čemu teme koje budu predstavljene na treninzima i radionicama će biti detaljnije obrađivane na webinarima, uz navođenje konkretnih primjera na kojima učesnici mogu bolje razumijeti kako koristit određene digitalne tehnologije, rješenja i poslovne modele.

Cilj narednog treninga, kojeg organizira GIZ u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske, je omogućiti učesnicima i učesnicama da unaprijede znanje i razmjene iskustva u oblasti poslovnog planiranja kao važnog preduslova za uspjeh poslovnih strategija i dobrog pozicioniranja preduzeća na tržištu.

Kroz praktičan i interaktivni rad, učesnici i učesnice će imati priliku da se upoznaju sa alatima za poslovno planiranje (poput digitalne mape puta), te da se informiraju o tome kako primjena digitalnih tehnologija doprinosi efikasnijem upravljanju resursima, standardizaciji poslovnih procesa, smanjenju grešaka u radu, optimizaciji troškova kao i donošenju poslovnih odluka na osnovu pouzdanih podataka.

Trening “Poslovno planiranje – digitalna mapa puta”, bit će održan uživo u Privrednoj komori RS (Banja Luka, ul. Branka Ćopića 6), a prijave za učešće su otvorene do petka 19.5.2023. godine.

Predavači na radionici su saradnici njemačkog Luvent Consulting GmbH i ujedno stručnjaci za digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća sa dugogodišnjim iskustvom:

  • Miodrag Kostić, Srbija
  • Kemal Kačapor, BiH
  • Aleksandar Mastilović, BiH

Zajedno do inovativnih modela poslovanja!

Kolačići

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Saznajte više