Webinar na temu Upravljanje odnosima s klijentima i računarstvo u oblaku – ključ za uspješnu digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća

Digitalna transformacija je imperativ za moderna mala i srednja preduzeća koja žele ostati konkurentna u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju. Kako bi pomogli preduzećima da se prilagode ovim promjenama, projekt “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME”, organizuje webinar pod nazivom “Upravljanje odnosima s klijentima i računarstvo u oblaku.”

Ovaj webinar će se održati 21. septembra 2023. godine, s početkom u 10:00 sati, putem online videokonferencijske platforme MS Teams. Prijave za učešće su moguće najkasnije do srijede, 20.09.2023. godine, putem sljedećeg linka.

Webinar će se fokusirati na dva ključna aspekta digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća. Prvi dio će istražiti prednosti korištenja softverskih rješenja za upravljanje odnosima s klijentima (CRM) u cilju unapređenja prodajnih aktivnosti i zadovoljstva korisnika. Učesnici će imati priliku naučiti kako pratiti pretprodajne i prodajne aktivnosti, predviđati buduće prodajne trendove i poboljšati podršku i postprodaju.

Drugi dio webinara će se posvetiti konceptu računarstva u oblaku (Cloud Computing) i njegovoj primjeni u malim i srednjim preduzećima. Učesnici će dobiti uvid u prednosti i izazove korištenja oblaka, zajedno s preporukama za korištenje softverskih rješenja koja mogu poboljšati poslovanje preduzeća uz minimalne troškove.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovom edukativnom događaju, jer digitalna transformacija postaje ključna za opstanak i uspjeh malih i srednjih preduzeća. Učestvujte na webinaru i otkrijte kako unaprijediti odnose s klijentima i iskoristiti prednosti računarstva u oblaku kako biste ostvarili uspješnu digitalnu transformaciju vašeg preduzeća.

Ovaj webinar organizovan je u okviru projekata “Inovacije i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME“, koji sufinanciraju Europska unija i Ministarstvo za ekonomski razvoj i saradnju SR Njemačke (BMZ), a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Projekat ima za cilj povećanje kapaciteta Bosne i Hercegovine za podršku razvoja privatnog sektora kroz inovacije i digitalizaciju.

Kolačići

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Saznajte više